+(373)60100027
În zilele lucrătoare de la 9:00 la 18:00

Acordul Printer.md

Acordul Printer.md

Acest text este un acord între magazinul online Printer.md „Printex-Service” SRL, denumit în continuare „magazinul online”, și utilizatorul serviciilor magazinului online, denumit în continuare „Client” și definește condițiile pentru achiziționarea de bunuri prin intermediul site-ului magazinului online. «printer.md».


1. Principalele dispoziții


1.1. Acest Acord este încheiat între Cumpărător și Magazinul Online în momentul plasării comenzii. Cumpărătorul își confirmă acceptarea condițiilor stabilite prin prezentul acord, punând o marcă în coloana „Am citit Termenii acordului și sunt de acord cu condițiile” atunci când fac o comandă prin intermediul site-ului web sau prin telefon indicat pe acest site.


1.2. Acest Acord, precum și informații despre produsul prezentat pe Site, reprezintă o ofertă publică în conformitate cu legislatia Republicii Moldova.


1.3. Relațiile dintre Cumpărător și magazinul online sunt reglementate de prevederile Codului Civil al Moldovei privind achiziția și vânzarea cu amănuntul, precum și Legea „privind protecția drepturilor consumatorilor” și alte acte juridice adoptate în conformitate cu acestea.


1.4. Cumpărătorul poate fi orice persoană fizică sau juridică capabilă să accepte și să plătească bunurile comandate de acesta în modul și în condițiile stabilite prin prezentul acord.


1.5. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții, în legătură cu care, Clientul se angajează să monitorizeze periodic modificările aduse Termenilor.2. Termeni și definiții


Magazin de internet - un site cu o adresă de internet Printer.md Produs - produse prezentate spre vânzare în magazinul online. Client - persoană fizică sau juridică. Comanda - o cerere executată în mod corespunzător a Clientului pentru achiziționarea de bunuri. Companie de transport - o terță parte care oferă servicii pentru livrarea de bunuri către clienți.


3. Informații despre produs


3.1. Bunurile sunt prezentate pe site prin intermediul unor mostre foto deținute de magazinul online.

3.2. Fiecare fotografie de eșantion este însoțită de informații text: numărul articolului, prețul și descrierea mărfii.


3.3. La cererea Cumpărătorului, administratorul magazinului online este obligat să furnizeze (telefonic sau prin e-mail) alte informații necesare și suficiente, din punctul de vedere al Cumpărătorului, pentru ca acesta să ia o decizie cu privire la achiziția de bunuri.3.4. Prețul mărfurilor indicate pe Site poate fi modificat unilateral de către magazinul online.3.5. În cazul unei modificări a prețului bunurilor comandate de Cumpărător, administratorul magazinului online informează cât mai curând posibil Cumpărătorul (prin telefon sau e-mail) pentru a primi confirmarea sau anularea comenzii. Dacă este imposibil să contactați cumpărătorul, această comandă este considerată anulată.4. Procedura de cumpărare a mărfurilor


4.1. Cumpărătorul are dreptul să plaseze o comandă pentru orice produs prezentat pe Site. Fiecare articol poate fi comandat în orice cantitate. Comanda poate fi plasată de către Cumpărător în următoarele moduri: efectuată prin telefon, e-mail sau plasată independent pe Site.4.2. După plasarea comenzii, o factură este trimisă la e-mail-ul Cumpărătorului prin care confirmă acceptarea comenzii, indicând denumirea produsului selectat și valoarea totală a comenzii, care face parte integrantă din prezentul Acord. În continuare, administratorul magazinului online contactează Cumpărătorul (telefonic sau prin e-mail) pentru a primi o confirmare a comenzii și a furniza informații cu privire la data preconizată a transferului Bunurilor către Client. Data indicată depinde de disponibilitatea Bunurilor comandate la depozitul Vânzătorului și de timpul necesar pentru a reordona Bunurile.


4.3. În absența mărfurilor în depozit, administratorul magazinului online este obligat să anunțe Cumpărătorul despre acest lucru (telefonic sau prin e-mail).


4.4. Cumpărătorul are dreptul să efectueze o comandă preliminară pentru un produs din stoc temporar, efectuând o plată în avans în modul convenit cu managerul magazinului online. Atunci când mărfurile sunt preplătite, comanda este procesată numai după plata în avans.


4.5. Dacă nu există niciun produs, Cumpărătorul are dreptul să îl înlocuiască cu un alt produs sau să anuleze comanda.


4.6. Cumpărătorul are dreptul de a refuza mărfurile comandate în orice moment înainte de a fi trimis Cumpărătorului, notificând în prealabil Magazinul Online (telefonic sau prin e-mail).


5. Plata bunurilor


5.1. Prețul mărfurilor este indicat în magazinul online pe unitate.


5.2. Prețul mărfurilor din magazinul online poate fi modificat de Vânzător în mod unilateral. În plus, prețul bunurilor comandate de Client nu poate fi modificat.


5.3. Vânzătorul are dreptul de a oferi clienților reduceri la bunuri și de a stabili un program bonus. Tipurile de reduceri, bonusuri, procedura și condițiile de taxare sunt indicate în magazinul online și pot fi modificate unilateral de către Vânzător.


5.4. Plata comenzii prin transfer bancar trebuie efectuată de Cumpărător prin transfer avans de 100% din fonduri în contul magazinului online printer.md în termen de trei zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Este posibil să trimiteți mărfuri în numerar la livrare la centrele comerciale care susțin acest serviciu.


5.5. Dacă nu se primesc fonduri, magazinul online „printer.md” își rezervă dreptul de a anula comanda.


5.6. Prețurile pentru produsele magazinului online sunt indicate în lei moldovenești, puteți alege, de asemenea, o monedă convenabilă pentru așezările din regiunea dvs., numai după ce ați convenit anterior cu managerul.


6. Limitarea răspunderii Administrației site-ului


6.1. Administrarea site-ului nu poartă nicio responsabilitate pentru erorile, dactilografiile și inexactitățile care pot fi găsite în materialele conținute pe acest Site. Administrația site-ului depune toate eforturile necesare pentru a asigura exactitatea și fiabilitatea informațiilor prezentate pe site. Toate informațiile și materialele sunt furnizate în mod „așa cum este”, fără nicio garanție, expresă sau implicită.


6.2. Informațiile de pe Site sunt actualizate constant și pot deveni învechite în orice moment. Administrația site-ului nu este responsabilă pentru primirea informațiilor învechite de pe Site, precum și pentru incapacitatea Utilizatorului de a primi actualizări ale informațiilor stocate pe Site.


6.3. Administrația site-ului nu poartă nicio responsabilitate pentru declarațiile și opiniile vizitatorilor site-ului lăsate ca comentarii sau recenzii. Opinia Administrației site-ului poate să nu coincidă cu opinia și poziția autorilor de recenzii și comentarii. În același timp, Administrația site-ului ia toate măsurile posibile pentru a împiedica publicarea mesajelor care încalcă legile sau standardele morale aplicabile.


6.4. Administrația site-ului nu este responsabilă pentru posibile acțiuni ilegale ale Utilizatorului în legătură cu terți sau terți în legătură cu Utilizatorul.


6.5. Administrația site-ului nu este responsabilă pentru declarațiile Utilizatorului făcute sau publicate pe site.


6.6. Administrarea site-ului nu este responsabilă pentru daunele, pierderile sau cheltuielile (reale sau posibile) care au avut loc în legătură cu acest Site, de utilizarea acestuia sau de incapacitatea de utilizare.6.7. Administrația site-ului nu este responsabilă pentru indicarea incompletă, inexactă, incorectă de către Utilizator a datelor sale la crearea contului de utilizator.


6.8. Dacă întâmpinați probleme de utilizare a site-ului, nu sunt de acord cu secțiuni specifice din Acordul de Utilizare sau când Utilizatorul primește informații inexacte de la terți sau informații jignitoare sau orice alte informații inacceptabile, vă rugăm să contactați Administrația Site-ului, astfel încât Administrația Site-ului să poată analiza și elimina relevanța defecte, limitează și împiedică primirea informațiilor nedorite pe site, precum și, dacă este necesar, limitează sau încetează zatelstva să furnizeze servicii oricărui utilizator și clienții, încalcă în mod deliberat prevederile acordului și funcționarea site-ului.


6.9. În sensul celor menționate mai sus, Administrația site-ului își rezervă dreptul de a șterge informațiile postate pe Site și de a lua măsuri tehnice și legale pentru încetarea accesului la Site de către utilizatorii care creează, conform concluziei, probleme de administrare a site-ului în utilizarea site-ului de către alți utilizatori sau utilizatori care încalcă cerințele acordului.7. Procedura de returnare a bunurilor de bună calitate


7.1. Cumpărătorul are dreptul de a refuza mărfurile livrate în termen de 14 zile de la data primirii. Pentru comenzile angro, nu există retur sau schimb, doar în caz de defect din fabrică, insotit de o fotografie confirmativa.


7.2. Revenirea produsului la magazinul online este posibilă dacă se păstrează prezentarea, proprietățile consumatorilor, ambalajele originale din fabrică, etichetele. Dacă are loc o returnare sau schimb de bunuri, atunci toate costurile de transport sunt plătite de către Client.


7.3. Mărfurile actualizate sau achiziționate la o reducere nu pot fi supuse schimbului și returnării.


7.4. Când cumpărătorul returnează bunuri de bună calitate, magazinul online returnează suma plătită pentru bunurile sale.


7.5. Returnarea mărfurilor se efectuează prin fereastra „Returnarea mărfurilor” sau în biroul principal al companiei.8. Alte condiții


8.1. În caz de întrebări și reclamații din partea Clientului, acesta trebuie să contacteze Vânzătorul folosind informațiile de contact publicate în magazinul online.8.2. Părțile vor încerca să rezolve toate disputele care apar prin negocieri.


8.3. Toate informațiile text și imaginile grafice din magazinul online sunt proprietatea magazinului online printer.md. Site-ul vă permite să vizualizați și să descărcați informații de pe site-ul nostru exclusiv pentru uz personal non-comercial. Este interzisă modificarea materialelor site-ului, distribuirea în scopuri publice sau comerciale. Orice utilizare a informațiilor pe alte site-uri sau pe rețele de calculatoare este interzisă.


8.4. Prezentul Acord trebuie considerat publicat pe Site


8.5. Acest acord este un acord de document oficial între Vânzător și Cumpărător. Acceptind, sunteți de acord cu toate punctele de mai sus.