+(373)60100027
În zilele lucrătoare de la 9:00 la 18:00

Informații de livrare

TIMP DE LIVRARE ȘI TIMP

Când plătiți în numerar, livrarea se efectuează în ziua comenzii sau în ziua următoare. În cazul transferului bancar, livrăm mărfurile la 1-2 zile de la primirea banilor în contul curent. Timpul de livrare poate fi discutat cu managerul și de obicei se efectuează dimineața sau după-amiaza. Marfa poate fi livrată în zile lucrătoare, între orele 11.00 și 18.00


TERMENI DE LIVRARE

Compania noastră livrează la Chișinău prin serviciul propriu de curierat.

Livrarea se efectuează numai la adresa indicată la finalizare.

La primirea mărfii, cumpărătorul are dreptul în prezența curierului de a verifica aspectul mărfii și completitatea livrării.

Curierul nu este autorizat să dea sfaturi cu privire la problemele tehnice și funcționarea mărfurilor, precum și să efectueze punerea în funcțiune și instalarea componentelor. Dacă aveți întrebări, sunați la birou, managerii vă vor consulta sau vă vor trimite un specialist competent în această problemă, respectiv acesta este un serviciu plătit!

Dacă este posibil, verificarea și plata mărfurilor trebuie efectuate într-un timp scurt, pentru a nu întârzia curierul.

Puteți primi informații mai detaliate despre livrare de la managerii noștri, prin telefoanele indicate în antetul site-ului.

Înainte de livrare, un reprezentant al serviciului de curierat trebuie să vă contacteze și să specifice ora și posibilitatea de primire a mărfii. Dacă din anumite motive nu este posibil să se facă acest lucru, livrarea nu se efectuează și este amânată a doua zi. Dacă este posibil, aveți grijă când efectuați o comandă și lăsați cât mai multe numere de contact.

Sperăm să vă placă munca noastră în echipă!

COST DE TRANSPORT

Cost de livrare la Chișinău 30 de lei

Cost de livrare în Moldova de la 30 de lei in sus